Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Τον δήμαρχο Μεσολογγίου επισκέφθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος


Επίσημη επίσκεψη στο δημαρχείο Μεσολογγίου πραγματοποίησε την Τετάρτη 25/2/2009 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος όπου και συναντήθηκε με το δήμαρχο της πόλης Γιάννη Αναγνωστόπουλο και σύσσωμη τη δημοτική αρχή.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου υπογράμμισε τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αλλά και της γενικότερης δυσλειτουργίας του κράτους και έκανε συνοπτική αναφορά στα μεγάλα ζητήματα του δήμου.
Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Μεσολογγίου για τη θερμή υποδοχή και επεσήμανε την αναγκαιότητα δημιουργίας σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και του κράτους.
Τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά την επίσκεψη του στο δημαρχείο Μεσολογγίου συνόδευε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρίστος Βερελής, ενώ παρών στην επίσκεψη ήταν και ο πρώην Βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ακολούθως ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου παρευρέθηκε στην συνεστίαση της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου με κεντρικό ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο.