Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

"Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε" σχετικά με τον "θερινό" ανασχηματισμό της δημοτικής αρχής

Σχετικά με τη χθεσινή ανάρτησή μας, για τον επικείμενο "θερινό" ανασχηματισμό της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου (διαβάστε εδώ) και προς αποφυγή "παρερμηνειών" ή "παρεξηγήσεων" ξεκαθαρίζουμε ότι:

1. Ο όρος "ευελιξία" χρησιμοποιήθηκε από τον ίδιο τον κ. Καραπάνο στον περυσινό ανασχηματισμό όταν ο κ. Γιαννόπουλος αντικαταστάθηκε από τον κ. Μπουσμπουρέλη στην αντιδημαρχία των "έργων".

2. Σε καμία των περιπτώσεων, δεν συνδέουμε την "ευελιξία", με την "σφικτή" οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε στα δύο πρώτα χρόνια της θητείας της δημοτικής αρχής.

Επομένως, μας είναι παντελώς ακατανόητη, η ενόχληση, μέλους της δημοτικής αρχής που θεώρησε τον εαυτό του, "θιγμένο", από την ανάρτηση αυτή, όταν μάλιστα τίποτε δεν δεσμεύει, αυτόν που θα έχει την ευθύνη της εποπτείας των οικονομικών του δήμου, να μην ακολουθήσει την ασκούμενη πολιτική.

Όσον αφορά, τέλος, το διαδικτυακό "στόλισμα" που δεχτήκαμε από τον εν λόγω αιρετό, το μόνο που μπορούμε να πούμε ότι "συνηθισμένα είναι τα βουνά από χιόνια και λάσπες..."