Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου η ΓΣ του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου


Με ανακοίνωσή του, το ΔΣ του Συλλόγου «Φίλοι του Ραδιοφώνου» (σ.σ. Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου) γνωστοποιεί τις ημερομηνίες διεξαγωγής της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μελών του και ταυτόχρονα απευθύνει πρόσκληση επαναδραστηριοποίησης των μελών που διεγράφησαν στο παρελθόν, καθώς και της εγγραφής νέων, που θα ενισχύσουν τις δραστηριότητες του συλλόγου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του συλλόγου μπορούν να προσέρχονται στη γραμματεία (1ος όροφος Ραδιομεγάρου) τις εργάσιμες ημέρες (10 π.μ. – 2 μ.μ.) για να υποβάλλουν την σχετική αίτηση ή κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.
Τέλος, η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 7 και μισή το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ραδιομεγάρου (2ος όροφος).
Στην ανακοίνωση σημειώνεται:



«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλοι του Ραδιοφώνου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, καλεί τα μέλη του σε ετήσια Απολογιστική (και Προϋπολογισμού) Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων (2ος όροφος) του Ραδιομεγάρου. Σε περίπτωση μη απαρτίας επαναλαμβάνεται χωρίς πρόσκληση μετά από μια εβδομάδα στον ίδιο τόπο και χρόνο, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:30.
Επίσης καλούνται όσοι επιθυμούν , παλαιά μέλη να επαναδραστηριοποιηθούν και νέα μέλη να εγγραφούν, καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου από 10 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι,  όπως και κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης με την παρουσία τους».