Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Σπήλιος Λιβανός: "Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ η χειρότερη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της σύγχρονης ιστορίας"

Ο  Σπήλιος Λιβανός, σύμβουλος επιχειρηματικότητας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, παραχώρησε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην ιστοσελίδα theCaller.gr και τον δημοσιογράφο Κωστή Μοσχολιό.

Στη συνέντευξη, ο κ. Λιβανός επιτίθεται με σφοδρότητα στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντάς τους ως "τη χειρότερη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της σύγχρονης ιστορίας" τονίζοντας πως "όσο γρηγορότερα αποχωρήσουν, τόσο καλύτερα για την Ελλάδα" και εμμένει στο αίτημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για Εξεταστική Επιτροπή γύρω από τις αποκαλύψεις για προετοιμασία πραξικοπήματος (plan-X).

Παράλληλα, ο σύμβουλος επιχειρηματικότητας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θέτει τους αναγκαίους άξονες παρεμβάσεων, ώστε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιτύχει το "restart" της Ελλάδος, βασιζόμενη σε ένα νέο ελληνικό αναπτυξιακό μοντέλο, με έμφαση στη στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.



Ο κ. Λιβανός, μέσα από τη συνέντευξή του δίνει το περίγραμμα των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, έχοντας ως επίκεντρο την αξιοπρέπεια των πολιτών και τη μάχη κατά του λαϊκισμού με όπλο την αλήθεια προς τους πολίτες. Τέλος, παίρνει ξεκάθαρη θέση για τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης στην προσπάθεια αλλαγής του εκλογικού νόμου, χαρακτηρίζοντας τον "αναλογικό σχεδιασμό" ως απόπειρα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να γαντζωθούν στην εξουσία και να προκαλέσουν ακυβερνησία όντας σίγουροι πως θα χάσουν τις επόμενες εκλογές.

Για να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ