Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ανθρωπιστική βοήθεια από την "HumanAid" σε ευπαθείς ομάδες του δήμου Μεσολογγίου

Με την αποστολή φαρμάκων, τροφίμων και ρουχισμού τα οποία προορίζονται για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ξεκινά η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ανθρωπιστικής αλληλεγγύης “HumanAid”.

Σε επιστολή του, ο κ. Ευάγγελος Παπαγεωργίου ο οποίος συνεργάζεται με την “HumanAid”, σημειώνει μεταξύ άλλων πως η δωρεά του υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας 6 συνολικά τόνων δεν συνοδεύεται από κανένα αίτημα για ανταποδοτικό όφελος, παρά μόνο από ανιδιοτέλεια και καθαρή βούληση υποστήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που αυτή την εποχή έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη βοήθειας.

Ο δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, με επιστολή του ευχαριστεί τον κ. Παπαγεωργίου -ο οποίος διατελεί επίσης σύμβουλος του Υφυπουργού Τέρενς Κουίκ- και την «Human Aid”, για την προσπάθεια ενίσχυσης σε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα στηρίξουν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, συνέπεια της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Η αποστολή και παραλαβή του υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας, θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι. Η διανομή του θα πραγματοποιηθεί από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, βάση των καταγεγραμμένων προτεραιοτήτων και αναγκών.