Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Με ακόμη μια σύλληψη ανηλίκου στο Μεσολόγγι για κλοπή το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (10/8/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Πέμπτης 10 Αυγούστου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 15 ετών, διότι αφαίρεσαν από ηλικιωμένη, που κινούνταν πεζή, το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των δεκα ευρώ.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στα Καλάβρυτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 18, 19 και 25 ετών, διότι με τη μέθοδο της απασχόλησης, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού, αλλα τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 24 και 25 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, εντοπίστηκε ο δράστης πεζός και σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο φυσίγγια πολεμικού πυροβόλου όπλου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στο Αιτωλικό, διέρρηξαν οικία ημεδαπού, και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι.


Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπή - Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτειας του

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 14χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε εισέλθει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πακέτο τσιγάρα.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο γονέων του ανηλίκου για την παραμέληση της εποπτείας του.