Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Με συλλήψεις ανηλίκων για κλοπή στο Μεσολόγγι το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (9/8/2017)


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Της Τετάρτης 9 Αυγούστου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού που διωκόταν με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 46χρονος υπήκοος Ρουάντας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αθηνών για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.




Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το πρωί και το μεσημέρι, στο Αίγιο, την Ακράτα και τη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας και Δυτικής Αχαΐας και του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, πέντε αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 23 έως 40 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές, στην Πάτρα, προσποιούμενος υπάλληλο του ΟΑΕΔ  απέσπασε από 31χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, με το πρόσχημα ότι θα της εξασφάλιζε επίδομα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε (7,4) γραμμάρια κάνναβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν (7,2) γραμμάρια κάνναβης.
Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ημεδαπής
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό, διότι χθες το μεσημέρι, στο 81ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού,  23χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά μια 43χρονη υπήκοο Αλβανίας, που κινούνταν πεζή. Ενεργείται προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 
Σύλληψη δύο ανήλικων ημεδαπών για κλοπή και απειλή και δύο γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δύο ανήλικοι ημεδαποί ηλικίας 14 και 11 ετών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού με τρείς ακόμη συνεργούς τους, μετέβησαν σε φούρνο 37χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ, ενώ επιπλέον ο πρώτος δράστης απείλησε τον ιδιοκτήτη του φούρνου.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες ενώ εντόπισαν και συνέλαβαν και τους δύο γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας τους.
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών συνεργών τους.