Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός για ληστεία σε βενζινάδικο στο Ευηνοχώρι. Ζητούμενο, πλέον, η σύλληψή του


Ένας 23χρονος αλλοδαπός είναι ο δράστης της ληστείας στις 22 Απριλίου 2017, σε βενζινάδικο στο Ευηνοχώρι, που με την απειλή όπλου και φορώντας κουκούλα αφαίρεσε, χρηματικό ποσό 510€ και τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Μεσολογγίου αξιοποιώντας στοιχεία που βρήκαν στον τόπο της ληστείας κατάφεραν να τακτοποιήσουν τα στοιχεία του δράστη και να σχηματίσουν σε βάρος του, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία και πλέον ζητούμενο είναι η σύλληψή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει ως εξής:
«Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένοπλη ληστεία, που είχε διαπραχθεί φέτος τον Απρίλιο, στο Ευηνοχώρι.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, σε βάρος ενός 23χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας,  για το αδίκημα της ληστείας και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.
Ειδικότερα, στις 22-4-2017 αργά το βράδυ, ο 23χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, όπου με την απειλή όπλου,  αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη το χρηματικό ποσό των (510) ευρώ.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου αξιοποίησαν όλα τα ευρήματα και στοιχεία που συνέλεξαν κατά την εξερεύνηση του τόπου της ληστείας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της και την ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 23χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.»