Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Με θανατηφόρο τροχαίο το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (27/8/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Δευτέρας 28 Αυγούστου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 33 και 81 ετών, καθώς και μιας 44χρονης ημεδαπής, οι οποίοι πριν τρεις ημέρες εισήλθαν σε οικία 28χρονου ημεδαπού στην Πάτρα και αφαίρεσαν κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έπιπλα.

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ανήλικου ημεδαπού

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 17χρονου ημεδαπού, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ, στο 93ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών, στο Αίγιο.

Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας προέκυψε ότι, ο 20χρονος ημεδαπός οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό (αγροτικό), εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, συνέλαβαν τον 20χρονο, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση των αιτίων και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ημεδαπών για έκθεση και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών (ένας άνδρας – δυο γυναίκες) ηλικίας 35, 35 και 34 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι εξέθεσαν σε προφανή κίνδυνο τα τρία ανήλικα τέκνα τους, ηλικίας 14, 13 και 6 ετών, τα οποία εντοπίσθηκαν χθες το πρωί στο Κατάκολο Ηλείας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, να περπατούν ανάμεσα σε διερχόμενα αυτοκίνητα, και να επαιτούν.

Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Αρετή Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 33χρονος ημεδαπός και ένας 28χρονος, υπήκοος Λουξεμβούργου, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν (6,3) γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στα Λαγκάδια Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δεκατρία ναρκωτικά δισκία.