Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Ληστρική επιδρομή σε οδηγό νταλίκας και "ξήλωμα" αυτόματου πωλητή καυσίμων από τη συμμορία που δρα με ορμητήριο περιοχή του Αιτωλικού


Φωτό από το Agrinionews.gr 
Ληστρική επιδρομή σε οδηγό νταλίκας που ήταν σταθμευμένη έξω από βιομηχανία γύψου στο Αιτωλικού έκαναν σήμερα τα ξημερώματα πέντε άτομα, τραυματίζοντας τον οδηγό του οχήματος.
Οι δράστες αφού ακινητοποίησαν τον οδηγό  και έκαναν κυριολεκτικά «φύλλο και φτερό» την καμπίνα του οχήματος -  χωρίς όμως σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού να βρουν χρήματα – εξαφανίστηκαν.
Ο οδηγός, βουλγαρικής καταγωγής, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως θα δώσει κατάθεση στις διωκτικές αρχές.



Οι δράστες της ληστρικής επιδρομής μάλλον είναι οι ίδιοι που νωρίτερα στο Αγρίνιο είχαν κλέψει τον κερματοδέκτη αυτόματου πωλητή καυσίμων σε βενζινάδικο, χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημα, το οποίο και βρέθηκε εγκαταλειμμένο στο Νεοχώρι Οινιαδών.
Έτσι αστυνομικές πηγές αποδίδουν τα συγκεκριμένα «χτυπήματα» στη συμμορία που δρα το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι σύντομα θα συλληφθούν.