Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

"Πρωτιά" της ΔΑΚΕ στην Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας


Η ΔΑΚΕ με ποσοστό 41,73% αναδείχτηκε "πρώτη" δύναμη στις εκλογές που έγιναν χθες στην Α΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας για νέο ΔΣ και εκλογή αντιπροσώπων στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ.
Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας από τη ΔΑΚΕ Α΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας  εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 


"Συνάδελφοι,
τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη των συναδέλφων στην παράταξη της ΔΑΚΕ και στους συναδέλφους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό της.
Η ΔΑΚΕ είναι σταθερά στην πρώτη θέση, παρουσιάζοντας συνεχή άνοδο στα ποσοστά της.
Τα αποτελέσματα των τελευταίων 3 αναμετρήσεων φαίνονται στον παραπάνω πίνακα.
Η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι:



ΔΑΚΕ: Κατσαρός Κωνσταντίνος, Μυλωνάς Παναγιώτης και Πανάς Επαμεινώνδας
Συμμαχία: Κίντας Παναγιώτης και Τέφας Σωτήρης
ΑΣΚ: Κούστας Κωνσταντίνος
ΑΣΕ/ΠΑΜΕ: Μαργαρίτης Θεόδωρος
Ως παράταξη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συναδέλφους μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε όλους τους συναδέλφους στη λογική των συνθέσεων και των συναινέσεων με τις άλλες παρατάξεις. Η πρότασή μας στην αυριανή πρώτη συνεδρίαση για τη συγκρότηση του νέου ΔΣ θα είναι συνεπώς στη γραμμή του αντιπροσωπευτικού – αναλογικού Προεδρείου, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Εξάλλου, στις εκλογές για αντιπροσώπους της Α ΕΛΜΕ στο ΝΤ ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας, τα αποτελέσματα έφεραν και πάλι τη ΔΑΚΕ στην πρώτη θέση, με αυξημένα ποσοστά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Δείτε στον επόμενο πίνακα τα αποτελέσματα:
Εκλέγονται αντιπρόσωποι οι συνάδελφοι:
ΔΑΚΕ: Κατσαρός Κωνσταντίνος, Μυλωνάς Παναγιώτης, Πανάς Επαμεινώνδας, Μπαγιώργας Χαράλαμπος, Σκληρός Αθανάσιος, Καλογερής Δημήτριος, Ραζή Παναγιώτα, Αντζουλάτου Ελένη και Χατζής Ιωάννης.
ΑΣΚ: Κούστας Κωνσταντίνος, Πολιτοπούλου Γιώτα, Van Hattem Gerard, Λουκόπουλος Βασίλης και Σφήκα Μαρία.
Συμμαχία: Κίντας Παναγιώτης, Τέφας Σωτήρης, Μούρτου Νικολίτσα και Κακογιάννης Απόστολος.
ΑΣΕ/ΠΑΜΕ: Μαργαρίτης Θεόδωρος, Μαλάτου Σόφη και Κρήτας Όθωνας.
Ένα τελευταίο σχόλιο που οφείλουμε να κάνουμε ως παράταξη για τα αποτελέσματα είναι ότι μειώθηκε η αποχή (από 33% έπεσε στο 20%) καθώς και τα άκυρα – λευκά (από περίπου 10% έπεσαν στο 7%). 
Στόχος μας θα πρέπει να είναι όπως σημειώσαμε και στην Γενική Συνέλευση να πείσουμε με τις ενέργειές μας περισσότερους συναδέλφους να μας εμπιστευθούν και να ενεργοποιηθούν εκ νέου.
Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη.
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους που εκλέχτηκαν καλή θητεία και καλή δύναμη!"