Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος στην Τελετή Απονομής των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης


Στις 3 Φεβρουαρίου 2010 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής της 5ης
διοργάνωσης των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού
Περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και των επιχειρήσεων τίμησαν με την παρουσία τους την Τελετή Απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».
Εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Θάνος Μωραΐτης, απένειμε τρία βραβεία σε αντίστοιχες επιχειρήσεις που δραστηριοποιήθηκαν στο θεματικό πεδίο του Περιβάλλοντος.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός επισήμανε πως σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, ο κοινωνικά υπεύθυνος ρόλος και λόγος των επιχειρήσεων αποκτά πρωταρχική σημασία, ειδικά στα θέματα περιβάλλοντος .
«Επιμένουμε ότι η κρίση μπορεί να γίνει και η ευκαιρία για μια γενναία , τολμηρή αλλαγή στο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας. Και είμαι βέβαιος ότι σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε μαζί. Τα παραδείγματα υπάρχουν πολλά και απόψε είδαμε κάποια από αυτά. Οι επιχειρήσεις μπορούν να προστατεύουν το περιβάλλον αλλά ταυτόχρονα να το αξιοποιούν, με σκοπό τη δική τους ανάπτυξη, στην οικονομία στο πλαίσιο της πράσινης ανάπτυξης
Σε αυτή μας την πορεία, επαναλαμβάνω σας θέλουμε συμμάχους»,
σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μωραΐτης.