Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Άρπαξε νεογνό για τον έρωτά της...

Από το crimesonair


…Eρωτοχτυπημένη ήταν η ευτραφής Ανθούλα από το Αιγάλεω που τα ξημερώματα άρπαξε από την αγκαλιά νεαρής μάνας το νεογέννητο μωρό της στο μαιευτήριο «ΕΛΕΝΑ».

Η 38χρονη που είναι διαζευγμένη και μητέρα δυο παιδιών, είναι σφόδρα ερωτευμένη με λογιστή στο Αιγάλεω και όταν εκείνος πριν από λίγους μήνες της διαμήνυσε πως θέλει να χωρίσουν, εκείνη για να τον κρατήσει του είπε ψέματα πως έμεινε έγκυος μαζί του.
Όταν όμως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου του ανέφερε πως πηγαίνει για να γεννήσει στο «ΕΛΕΝΑ». Το αρρωστημένο της σχέδιο όμως το είχε ήδη καταστρώσει.
Βολιδοσκόπησε το χώρο και μπήκε στον θάλαμο όπου κοιμόνταν τρεις μητέρες έχοντας δίπλα τους τα νεογνά τους, αφου είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο δημόσιο μαιυετήριο δεν διαθέτει ξεχωριστό θάλαμο νεογνών.
Απ’ εκεί άρπαξε το ολίγων ωρών κοριτσάκι που η μητέρα του είναι αλβανικής καταγωγής, το έβαλε κάτω από τη μπλούζα της και έγινε καπνός με σκοπό να το εμφανίσει ως δικό της παιδί στον αγαπημένο της λογιστή.
Από την πρώτη στιγμή έσπευσε μετά την απίστευτη καταγγελία στο μαιευτήριο ο Διοικητής της Υπ/νσης Ανηλίκων Γιώργος Τζανακάκης ο οποίος απέσπασε χρήσιμες πληροφορίες από το νοσηλευτικό προσωπικό που ανέφεραν πως τις προηγούμενες ημέρες περιφερόταν ύποπτα στους διαδρόμους μια υπέρβαρη γυναίκα.
Την ίδια στιγμή γιατρός της κλινικής απεκάλυψε πως πριν από μια εβδομάδα έκανε τεστ εγκυμοσύνης σε μια γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά βγήκε αρνητικό.
Ο έμπειρος αξιωματικός προσέτρεξε στο φάκελο της, αλλά εκείνη είχε δηλώσει ψεύτικα στοιχεία.
Καταλυτική όμως ήταν η τηλεφωνική καταγγελία μιας γειτόνισσας που άκουσε το περιστατικό στις πρωϊνές εκπομπές και ανέφερε στην Άμεση Δράση πως η συγκεκριμένη 38χρονη απέκτησε ξαφνικά παιδί.
Ο Αστυνομικός Υπ/ντης Τζανακάκης από δαιμόνιο αστυνομικό ένστικτο, στο μυαλό του δεν είχε καμία αμφιβολία πως πρόκειται για τη γυναίκα-φάντασμα που ψάχνει. «Μπούκαρε» στο διαμέρισμα αλλά η Ανθούλα οδύρονταν πως το κοριτσάκι είναι δικό της.
Το νεογνό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του «166» στο μαιευτήριο όπου αναγνωρίστηκε από τη μητέρα του, κάτω από τη επευφημίες ακόμη και επισκεπτών που είχαν βγεί στους διαδρόμους.
Η αστυνομία φάνηκε αντάξια του ρόλου της και πήρε στο «ΕΛΕΝΑ» το χειροκρότημα που τις άξιζε.