Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Τώρα κινητό και εφαρμογές είναι… «On line»

Η Vodafone, με τη νέα υπηρεσία Vodafone Applications Service™, παρέχει μία πρωτοποριακή επαγγελματική λύση, που δίνει τη δυνατότητα για αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εργασία από το κινητό τηλέφωνο.
Η υπηρεσία Vodafone Applications Service™ επιτρέπει την αδιάκοπη σύνδεση των πληροφοριακών συστημάτων μίας εταιρείας με το κινητό τηλέφωνο των εργαζομένων της, παρέχοντας εύκολη διαχείριση εργασίας κάθε στιγμή, εξοικονόμηση χρόνου, αλλά και άμεση επαφή με συνεργάτες, προσφέροντας ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση.
Εκτός από τις φωνητικές κλήσεις, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και την υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο διαδίκτυο, η υπηρεσία Vodafone Applications Service™ ανοίγει τώρα νέους ορίζοντες στην κινητή τηλεπικοινωνία. Παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης υλοποίησης φορητών εφαρμογών που υποστηρίζουν διαδικασίες διεκπεραίωσης πωλήσεων ή παραγγελιοληψίας, ιδανική για τα στελέχη πωλήσεων: κάθε φορά που εντοπίζουν μια ευκαιρία πώλησης, μπορούν να στέλνουν στο γραφείο στοιχεία επικοινωνίας και πληροφορίες για επακόλουθες ενέργειες απ' όπου κι αν βρίσκονται, γλιτώνοντας έτσι χρόνο και περιορίζοντας τη γραφική εργασία. Ταυτόχρονα, έχουν στα χέρια τους τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τα προϊόντα, τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, βελτιώνεται η εξυπηρέτηση των πελατών και μειώνεται η πίεση στις τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης.
Η υπηρεσία Vodafone Applications Service™ συλλέγει και ενσωματώνει δεδομένα από μια μεγάλη ποικιλία εταιρικών συστημάτων όπως για παράδειγμα SAP, SIEBEL, SQL Server, Oracle, DB2, REMEDY, AMDOCS και τα παρουσιάζει στη συσκευή του πελάτη μέσα από ένα σύστημα έξυπνης διαχείρισης δεδομένων απευθείας συνδεδεμένο με τις εφαρμογές του γραφείου.
Παράλληλα, προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης φορητών εφαρμογών για τεχνική υποστήριξη πεδίου (field service), αφού οι τεχνικοί μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με πελάτες, αποθέματα και συγκεκριμένα περιστατικά βλαβών. Με την υπηρεσία Vodafone Applications Service οι εργαζόμενοι μιας εταιρίας μπορούν, ενώ μετακινούνται, να παραγγέλνουν ανταλλακτικά, να δέχονται κλήσεις εξυπηρέτησης, να κάνουν παραδόσεις και παραλαβές, να προγραμματίζουν εργασίες και να εκδίδουν τιμολόγια. Το αποτέλεσμα είναι η πιο παραγωγική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, η αυξημένη ικανοποίηση των πελατών και το μειωμένο κόστος παροχής των υπηρεσιών.
Η Vodafone, μέσω της υπηρεσίας Vodafone Applications Service υποστηρίζει τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το αντικείμενο και το μέγεθός τους, προσφέροντας ένα μοναδικό επαγγελματικό εργαλείο με δυνατότητα χρήσης οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο.
Η υπηρεσία Vodafone Applications Service™ διατίθεται από πιστοποιημένους συνεργάτες οι οποίοι παρέχουν λύσεις που καλύπτουν πληθώρα πληροφοριακών συστημάτων και είναι εύκολα προσαρμόσιμες στις ιδιαιτερότητες κάθε υφιστάμενης εφαρμογής και διαδικασίας.
Πιστοποιημένοι συνεργάτες: BYTE, COSMOS Business Systems, iTeam, SIEBEN, UNISYSTEMS.