Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Νέοι διοικητές στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αιτωλοακαρνανίας

Από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και έπειτα από σύσκεψη παρουσία της Υπουργού και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον νομό. επιλέχθηκαν τα στελέχη που θα διοικήσουν το επόμενο διάστημα τις δομές Κοινωνικής Πρόνοιας αλλά και τα Νοσοκομειακά Ιδρύματα της Αιτωλοακαρνανίας.
Τις επόμενες ημέρες οι νέοι Διοικητές ετοιμάζονται να πάρουν τις θέσεις ευθύνης, μόλις υπάρξουν και οι τελικές εγκρίσεις και η επίσημη δημοσιοποίηση των σχετικών αποφάσεων.
Νέος Διοικητής στο Νοσοκομείο Αγρινίου τοποθετείται ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου Γιάννης Μπίνας με αντιπρόεδρο τον γεωπόνο Αλέκο Φαφούτη.
Νέος Διοικητής τώρα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου που θα διαδεχθεί το Κ. Κονίδα τοποθετείται ο κ. Κραμποκούκης υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ, ενώ ο εκπαιδευτικός Μάκης Γκοργκόλης αναλαμβάνει πρόεδρος στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αγρινίου ενώ ο οδοντίατρος κ. Καπώτης από την Βόνιτσα αναλαμβάνει την θέση του Διοικητή του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας, αφού τελικά δεν επελέγη ο Αμφιλοχιώτης Κώστας Σαλμάς, επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Αγρινίου. Αντιπρόεδρος του ΚΑΦΚΑ αναλαμβάνει ο πρ. πρόεδρος του Μενιδίου και μηχανικός κ. Πολύζος.