Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Το λεύκωμα «Από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη έως το Γεώργιο Νόβα Αθανασιάδη» παρουσιάστηκε στο Μεσολόγγι




Το ιστορικό λεύκωμα «Από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη έως το Γεώργιο Νόβα Αθανασιάδη» παρουσιάστηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και την ένωση Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Η ΕΞΟΔΟΣ».
Στην πολυτελή έκδοση δημοσιεύονται τεκμηριωμένα ιστορικά στοιχεία για τη ζωή και τη δράση των οχτώ Αιτωλοακαρνάνων Πρωθυπουργών δηλαδή των Σπυρίδωνα και Χαρίλαου Τρικούπη, Επαμεινώνδα Δεληγιώργη, Δημήτριο και Ζηνόβιο Βάλβη, Νικόλαο Στράτο, Αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό και Γεώργιο Αθανασιάδη – Νόβα.
Το λεύκωμα παρουσίασαν, ο πρώην Υπουργός, Σάκης Πεπονής, ο αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Κατσούλης και οι δημοσιογράφοι, Πέτρος Σαββίδης και Νίκος Χιδίρογλου.
Την παρουσίαση που συντόνισε η δημοσιογράφος, Δήμητρα Λαοπόδη χαιρέτησαν ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος και ο πρόεδρος της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Η ΕΞΟΔΟΣ», Χρήστος Χούτας.