Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Με επιτυχία το 7ο Hellas GA Fly In στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου










Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 7ο Hellas GA Fly In σε συνεργασία με την Αερολέσχη Μεσολογγίου που διοργανώθηκε στο Μεσολόγγι από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010.
Στην εκδήλωση, πήραν μέρος 36 αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο, ένας μηχανοκίνητος αετός και 2 φίλοι μας, που δυστυχώς δεν κατάφεραν να έρθουν αλλά μας έκαναν αισθητή την παρουσία τους περνώντας με χαμηλή πτήση από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου. Η άριστη οργάνωση του τριημέρου από την Αερολέσχη με την καθοδήγηση της Hellas GA , έκανε και αυτή την αεροπορική συνάντηση κάτι το ξεχωριστό για την Ελληνική Γενική Αεροπορία. Το Αεροδρόμιο Μεσολογγίου και οι εγκαταστάσεις του, ήταν σε άψογη κατάσταση.
Οι αφίξεις στο αεροδρόμιο, ο ανεφοδιασμός με καύσιμα, η μετακίνηση στο ξενοδοχείο, οι εκδρομές, οι πτήσεις εθισμού αλλά και οι αεροεκδρομές ήταν οργανωμένα όλα στην εντέλεια. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν όσοι παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στο fly in, να αναχωρήσουν ενθουσιασμένοι με την ελπίδα ότι θα ξανανταμώσουν κάτω από τέτοιες συνθήκες. Ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας έγινε χωρίς προβλήματα, χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις και θύμιζε πολύ, κινήσεις μεγάλων αεροδρομίων.
«Γενικά, τόσο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα όσο και η καθ’ εαυτό αεροπορική οργάνωση, κύλισαν ομαλά και χωρίς απρόοπτα. Ας ευχηθούμε ότι ο χώρος θα χαρεί και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις» τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Αερολέσχης Μεσολογγίου, Γιώργος Πρεβεζάνος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την 116ΠΜ της Πολεμικής Αεροπορίας «για την άριστη συνεργασία με μας και την άκρως επαγγελματική ρύθμιση της κυκλοφορίας».