Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Θαυμάστε ενημέρωση!!!


Η καταβολή από την ανάδοχο εταιρεία που κατασκευάζει και λειτουργεί τη Μαρίνα στο Μεσολόγγι των συμβατικών της υποχρεώσεων προς το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί «το πρώτο όφελος» από το έργο!!! για την περιοχή, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο σχόλιο που αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα ΑΙΧΜΗ.
Προφανώς ο εκδότης της εφημερίδας που υπογράφει το σχόλιο μάλλον σε άλλη πόλη ζει, αφού στον λιγότερο από ενάμιση χρόνο (και όχι δυο όπως ψευδώς ισχυρίζεται) από την εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας, ούτε τους χιλιάδες τουρίστες έχει δει να κάνουν τα ψώνια τους στην πόλη, ούτε τις εγκαταστάσεις που έχουν γίνει στη χερσαία ζώνη έχει δει και πολύ περισσότερο δεν έχει δει μια σειρά δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται με επίκεντρο τη μαρίνα… Δηλαδή απ’ όλη τη δραστηριότητα το μόνο που θεωρεί ως όφελος για την περιοχή είναι το ποσό των 25.000€!!! που κατέβαλε ως όφειλε η ανάδοχος εταιρεία στο Λιμενικό Ταμείο.
Θαυμάστε λοιπόν έγκυρη ενημέρωση και σχολιασμό των πραγμάτων στην περιοχή μας… από αυτούς που έχουν αυτοαναγορευτεί σε τιμητές των πάντων και κυρίως από αυτούς που αγνοούν την έννοια της δεοντολογίας και αρέσκονται σε μονόπλευρες παρουσιάσεις των γεγονότων.