Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

"Βουτιά θανάτου" Αθηναίου επιχειρηματία για οικονομικούς λόγους από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου


Το πτώμα ενός άνδρα - που ανήκει στον οδηγό του αυτοκινήτου που βρέθηκε ακινητοποιημένο πάνω στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου νωρίς σήμερα τα ξημερώματα – ανέσυραν γύρω στις 2 το μεσημέρι τα σωστικά συνεργεία από τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του 2ου και 3ου πυλώνα της γέφυρας.
Ο εντοπισμός του πτώματος έγινε με την συνδρομή ελικοπτέρου Super – Puma και η σωρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για την αναγνώριση της ταυτότητας του θύματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο άνδρας έθεσε τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο, δηλαδή πηδώντας από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, αφού νωρίτερα είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του στο κατάστρωμα της γέφυρας στις 6:32 το πρωί. Σχεδόν αμέσως ξεκίνησε μια γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του οδηγού η οποία δυστυχώς είχε το δυσάρεστο τέλος που περιγράψαμε.
Ο αυτόχειρας ήταν επιχειρηματίας κάτοικος Αθηνών και πληροφορίες μας κάνουν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, τα οποία και τον οδήγησαν σ’ αυτήν την απονενοημένη πράξη του.
Τέλος θα πρέπει να τονιστεί ότι η «βουτιά» αυτοκτονίας είναι η πρώτη που καταγράφεται στα 6 χρόνια λειτουργίας της γέφυρας και μακάρι να είναι και η τελευταία.