Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Επίθεση με "καλάσνικοφ" έξω από την Αμφιλοχία σε Αλβανούς ταξιδιώτες

Τρεις τραυματίες μεταξύ των οποίων ένα παιδί 15 ετών
Σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τρία άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρες κουκούλες, μπήκαν στο εστιατόριο «ΜΠΕΣΣΑΣ – 24 ώρες» που βρίσκεται στην ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων(90 χλμ.) πριν από την Αμφιλοχία , φωνάζοντας «πέστε όλοι κάτω».
Οι κουκουλοφόροι αμέσως άρχισαν να πυροβολούν κατ’ επανάληψη εντός του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν στα κάτω άκρα δύο αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής ηλικίας 15 και 28 ετών, αντίστοιχα.
Στην συνέχεια οι τρεις άγνωστοι κατά τη αποχώρησή τους από το κατάστημα πυροβόλησαν μία ακόμη φορά κατά λεωφορείου με αλβανικές πινακίδες , το οποίο ήταν σταθμευμένο στον αύλειο χώρο του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο λαιμό μία 66χρονη αλλοδαπή αλβανικής καταγωγής.
Τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης μετεφέρθησαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Από την αστυνομία κατασχέθηκαν ένα (1) φυσίγγιο πυροβόλου όπλου 7,62 mm, επτά κάλυκες (7) φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 7,62 mm, και δύο θραύσματα βολίδας, ενώ για την εξακρίβωση των συνθηκών του συμβάντος, σύλληψη δραστών ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.-