Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Καταγγέλλουν βανδαλισμούς στο 5ο ΔΣ Μεσολογγίου



Βανδαλισμούς από αγνώστους στο 5ο δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου καταγγέλλει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, ζητώντας ταυτόχρονα ισότιμη μεταχείριση με τα υπόλοιπα σχολεία της πόλης.
Στην ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνεται:
«Για μια ακόμη φορά στο σχολείο μας προκλήθηκαν εκτεταμένοι βανδαλισμοί. Συγκεκριμένα  την Δευτέρα 16/05/2011 διαπιστώθηκαν  καταστροφές στον προαύλιο χώρο. Υπολείμματα από εστίες φωτιάς , σπασμένα τζάμια , ξηλωμένες μεταλλικές πόρτες  και κλοπή κεραίας τηλεοράσεως , ήταν το αποτέλεσμα βανδαλισμών που άφησαν πίσω τους άγνωστοι .



Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των δασκάλων για σωστή διδασκαλία και ομαλό τρόπο λειτουργίας του σχολείου , το 5ο δημοτικό σχολείο δεν αντιμετωπίστηκε  ισότιμα έως και σήμερα όπως  τα άλλα δημοτικά σχολεία της πόλης μας.
Σαν σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καταγγέλλουμε αυτές τις συμπεριφορές που έχουν στόχο την σχολική στέγη .Ελπίζουμε μέσα από μια σειρά επαφών που θα ξεκινήσουμε με τους αρμόδιους φορείς , να καταφέρουμε να περιοριστούν αυτά τα φαινόμενα  , ώστε να μην βρισκόμαστε κάθε φορά αντιμέτωποι με καταστάσεις και εικόνες που δεν τιμούν κανέναν μας .

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΚΟΥΒΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ                                     ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ»