Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ανήλικοι είχαν "ρημάξει" Αγρίνιο και Βόνιτσα


Συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ΄΄ ρομά΄΄ ηλικίας 17 και 14 ετών, οι οποίοι από κοινού ενεργούντες με έτερο 17χρονο, ο οποίος διέφυγε την σύλληψη και αναζητείται, διέπρατταν διαρρήξεις – κλοπές σε καταστήματα και οχήματα. Ειδικότερα το απόγευμα της 9-5-2011στο Αγρίνιο , αφήρεσαν Ι.Χ.Φ. αυτ-το με το οποίο κινούμενοι στην συνέχεια διέπραξαν κλοπές – διαρρήξεις σε περιοχές της Βόνιτσας και του Αγρινίου.
Εξιχνιάστηκαν:
Διάρρηξη – κλοπή σε όχημα σε κεντρική οδό του Αγρινίου.
Διάρρηξη – κλοπή στο εντευκτήριο του Δήμου Αγρινίου
Διάρρηξη – κλοπή σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στον Άγιο Κωνσταντίνο
Διάρρηξη – κλοπή σε κατάστημα γεωργικών μηχανημάτων στο Αγρίνιο
Διάρρηξη – κλοπή σε οινομαγειρείο στον Άγιο Κωνσταντίνο
Διάρρηξη – κλοπή σε ταβέρνα στα Παλιάμπελλα Βόνιτσας
Διάρρηξη – κλοπή σε ταβέρνα στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας
Διάρρηξη – κλοπή σε καφετερία στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας
Δράστες αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -1000,00- ευρώ  ενώ αφαίρεσαν  είδη ρουχισμού , ηλεκτρονικές συσκευές , κινητά τηλέφωνα , ποτά και τσιγάρα  συνολικής αξίας -10.000,00- ευρώ περίπου.Όχημα ανευρέθηκε και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη αυτού. Μέρος των κλοπιμαίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.
Από την  Υποδ/νση Ασφαλείας Αγρινίου η  οποία ενεργεί την προανάκριση  σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα  Βόνιτσας εξετάζεται η συμμετοχή  τους και σε άλλες εγκληματικές πράξεις. Συλληφθέντες δράστες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν αρμοδίως. 



Επίσης  το απόγευμα , έξω απο  το Δημοτικό Εθνικό Στάδιο Αγρινίου δύο ημεδαποί «ρομά» ηλικίας 18 και 17 ετών, οι οποίοι από κοινού ενεργούντες έθραυσαν το «φινιστρίνι» Ι.Χ.Ε. αυτ-του και αφαίρεσαν είδη ρουχισμού , ένα κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας -600,00 – ευρώ και διάφορα έγγραφα , ενώ προκάλεσαν στο όχημα ζημία  ύψους -150,00- ευρώ. Κλοπιμαία δεν  ανευρέθησαν . Συλληφθέντες με σχηματισθείσα  σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν αρμοδίως.

Από το Onairnews