Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Με μειωμένη συμμετοχή οι εκλογές στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσολογγίου


Με κύριο χαρακτηριστικό τη μειωμένη συμμετοχή σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν έγιναν σήμερα Κυριακή 15/5 οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο σύλλογο «Φίλοι του Ραδιοφώνου» (σ.σ. Ραδιοφωνικός Σταθμός Μεσολογγίου.)
Στη διαδικασία συμμετείχαν τελικά 106 μέλη από τα 135 περίπου μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου, μιας και την περασμένη Τρίτη 10/5 με πράξη του ο απερχόμενος πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Χρ. Βλαχογιάννης διέγραψε περισσότερα από 70 μέλη!!! του συλλόγου επικαλούμενος «καταστατική» συμμόρφωση… και ενώ δυο μέρες πριν την Κυριακή 8/5 είχε γίνει η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου!!!
Έτσι, δεν ήταν λίγα τα μέλη του Ραδιοφωνικού Σταθμού που προσήλθαν σήμερα στο «Ραδιομέγαρο» για να ασκήσουν στο εκλογικό τους δικαίωμα και έκπληκτα διαπίστωναν ότι δεν περιλαμβανόταν στον εκλογικό κατάλογο, που είχε δοθεί στην εφορευτική επιτροπή…
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις αντίστοιχες εκλογές το 2008 είχαν ψηφίσει περισσότερα από 200 μέλη, στα μισά εκ των οποίων δεν δόθηκε σήμερα η δυνατότητα να ψηφίσουν λόγω της μεθόδευσης που ακολουθήθηκε.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο νέο ΔΣ του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου εκλέχτηκαν:



1.       Χρήστος Βλαχογιάνννης με 58 ψήφους
2.       Μιχάλης Πετρονικολός        53 ψήφους
3.       Σπύρος Πασιόπουλος          45 ψήφους
4.       Νικήτας Φιλιππόπουλος     44 ψήφους
5.       Δημήτρης Μαλαβέτας         38 ψήφους
6.       Δημήτρης Αλευράς               34 ψήφους
7.       Όλγα Δασκαλή                       34 ψήφους
Αναππληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι: Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Κώστας Σιάμος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και Γεράσιμος Κουφός.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι: Κώστας Κούστας, Ζαφείρης Σταθής και Γιώργος Τσίγκας.
Εντός την εβδομάδας το νέο ΔΣ αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα.