Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

H ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ: YOU-AD.COM


Όταν το διαδίκτυο είναι παγκόσμιο, γιατί να περιοριστείς μονάχα σε μια χώρα;
Αυτό το κενό εντόπισε στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη αγορά ο Σωκράτης Κωστίκογλου και δημιούργησε τον περασμένο μήνα με πρωτοφανή απήχηση την πρώτη Διεθνή ιστοσελίδα Αγγελιών www.You-AD.com καλύπτωντας έτσι επιτυχώς την ανάγκη για εξωστρέφεια:

Ζούμε σε μια αγορά όπου κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για ιδιώτες κι επαγγελματίες να μπορούν εύκολα και γρήγορα να αναζητούν και να βρίσκουν ακίνητα προς πώληση/ενοικίαση/συγκατοίκηση/συστέγαση ακόμα και σε διαφορετικές πόλεις και χώρες από αυτές που ζουν για λόγους επένδυσης/μετανάστευσης/μετάθεσης/σπουδών/οικονομικούς. 




Αντίστοιχα θα πρέπει με την ίδια ευκολία να καταχωρούν ακίνητα προς διάθεση και να βρίσκουν άμεσα ενδιαφερόμενους για αυτά από ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε αγορά (όπως κι αυτή των ακινήτων) χρειάζεται εξωστρέφεια, ιδιαίτερα όταν αυτή η αγορά κλονίζεται από βαριά οικονομική κρίση.

Λίγα λόγια για τη Διεθνή ιστοσελίδα You-AD.com

Η Διεθνής ιστοσελίδα You-AD.com προβάλλει και προωθεί τις μικρές αγγελίες από τοπικό σε διεθνές επίπεδο χωρίς επιπλέον κόστος, χρόνο και προσπάθεια από τους χρήστες της. Με τον τρόπο αυτό οι αγγελίες στοχεύουν σε ενδιαφερόμενους όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλες τις χώρες του εξωτερικού!

Αποτελεί μια εύχρηστη πλατφόρμα καταχώρησης και αναζήτησης αγγελιών από ιδιώτες κι επαγγελματίες για Ακίνητα, Συγκατοίκηση, Bazaar και Δωρεές στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η δομή της δημιουργήθηκε έτσι ώστε αν χρειαστεί να αυξηθούν οι 5 υπάρχουσες γλώσσες παρουσίασης και μετάφρασης των αγγελιών (Αγγλικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Ελληνικά) σε 6 ή 7 κτλ αυτό είναι εφικτό μέσα σε 4-5 εργάσιμες ημέρες μόνο, εξασφαλίζοντας πολυγλωσσικότητα για τους χρήστες της ανα την υφήλιο.

Η καταχώρηση αγγελιών είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για ιδιώτες και δεν υπάρχει καμία προμήθεια διότι η επικοινωνία μεταξύ ενδιαφερόμενου και καταχωρητή αγγελίας γίνεται απ' ευθείας χωρίς τη διαμεσολάβηση του You-AD.com

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Σωκράτη Κωστίκογλου στο e-mail sokratis@you-ad.com