Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Τα δακρυγόνα δεν εμπόδισαν τους Μεσολογγίτες να σπάσουν τον αστυνομικό κλοίο. Αποκλεισμένος στο ΘΕΟΞΕΝΙΑ ο Μ. Σαλμάς...


Με δακρυγόνα προσπάθησαν οι αστυνομικές δυνάμεις να εμποδίσουν εκατοντάδες πολίτες του Μεσολογγίου και σπουδαστές - που διαμαρτύρονται για την κατάργηση του ΤΕΙ Μεσολογγίου - να φθάσουν στην είσοδο του ξενοδοχείου ΘΕΟΞΕΝΙΑ, όπου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς είχε προγραμματισμένοι συνάντηση με κομματικούς του φίλους.
Το πλήθος κατάφερε να σπάσει, παρά την εκτεταμένη χρήση χημικών, τον αστυνομικό κλοιό, φθάνοντας στην  είσοδο του ξενοδοχείου και έτσι μέχρι και αυτή την ώρα ο κ. Σαλμάς παραμένει αποκλεισμένος στο εσωτερικό.



Στη συνέχεια αντιπροσωπεία με επικεφαλής τους δημάρχους Μεσολογγίου και Ναυπακτίας Π. Κατσούλη και Γ. Μπουλέ, καθώς και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Τριανταφύλλου εισήλθαν στο ξενοδοχείο προκειμένου να συναντήσουν τον κ. Σαλμά, αλλά η καθυστέρηση εκ μέρους του να τους συναντήσει εκνεύρισε τα μέλη της επιτροπής και αποχώρησαν καταγγέλλοντας την συμπεριφορά του…
Νωρίτερα σήμερα το πρωί στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά του σχεδίου ΑΘΗΝΑ  έγινε συγκέντρωση στον κόμβο του Lidl στην ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων και η κυκλοφορία εκτράπηκε μέσω της πόλης του Μεσολογγίου. Επίσης από αύριο ο δήμαρχος Μεσολογγίου ξεκινάει απεργία πείνας.