Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Αποχή για το ασφαλιστικό αποφάσισαν οι δικηγόροι του Μεσολογγίου. Τριήμερο κινητοποιήσεων από 12 έως 14 Ιανουαρίου

Τριήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους και συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των ρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό αποφάσιςε στη χθεςινηή του συνεδρίαςη το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα το Δ.Σ. τού Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου μετά από έκτακτη συνεδρίαση  χθες Δευτέρα 11-1-2016, αποφάσισε:
1) Την συμμετοχή τού Συλλόγου στην πανελλαδική αποχή που αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων για την 12-13 και 14 Ιανουαρίου 2016, ως πρώτη αντίδραση στην άδικη, εξοντωτική εισφοροδοτική επιδρομή που επιχειρείται με το προσχέδιο του νόμου για το ασφαλιστικό, που θα οδηγήσει στην βίαιη έξοδο από το επάγγελμα μεγάλο μέρος του ενεργού πληθυσμού των Δικηγόρων.
2) Την ενεργό συμμετοχή των μελών του Συλλόγου στην κοινή συγκέντρωση και πορεία των επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών, προς την Βουλή στην Αθήνα την Πέμπτη 14-1-2016.Την ίδια ημέρα θα παραμείνουν κλειστά τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και τα Δικηγορικά Γραφεία των Δικηγόρων του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.
3) Την συμμετοχή του Συλλόγου στην συνέχιση των κινητοποιήσεων των Δικηγόρων, που θα αποφασισθεί από την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων την 14-1-2016.
4) Την πιστή τήρηση του πλαισίου που έθεσε για την χορήγηση αδειών κατά την διάρκεια της αποχής,με σχετικό έγγραφο η Συντονιστική Επιτροπή και έχει ήδη γνωστοποιηθεί σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.