Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

400 λέξεις της Σίσσυς Λοκοβίτη

Η Σίσσυ Λοκοβίτη ή αλλιώς lokoexe είναι Digital Art Director στην Ιnterweave. Ταξιδεύει με το dokoloko, πίνει cocktails σε όλα τα περίεργα και καινούρια μαγαζιά του κέντρου, τρώει brunch με τους φίλους της και δεν βάζει τόνους ποτέ στις λέξεις. #didee400words

«Απο μικρη ηθελα να γινω κλοουν. Ευτυχως για ολους μας με κερδισε η μουσικη. Θα γινομουνα μεγαλος ντραμερ, ή κιθαριστας, ή μπορει και να κατεληγα με το αλτικορνο σε καποια σπουδαια ορχηστρα, αν δεν επεμενε ο πατερας μου οτι θα πεινασω. Και οχι μα οχι ΔΕΝ γινοταν να πεινασω. Ποσα μπεργκερ, μπρι, μακαροναδες, μπριζολακια και σαλατες (μη γελας σε βλεπω, ναι, σαλατες) θα πηγαιναν χαμενα. Οχι, οχι δε γινεται. Θα γινω κατι αλλο οταν μεγαλωσω. Τι; Γραφιστας; Τι εννοεις γραφιστας; Αυτο που κανεις διαφορα εκει με τα χερια σου. Α! Καλο μου ακουγεται. Αυτο θα κανω. Thanks sis! Kαι κοιτα που εγινα.

Ευτυχως με κερδισε γρηγορα το web, που εχει πιο περιεργους τιτλους κι ετσι ποτε κανενας στην οικογενεια δεν μπορουσε να καταλαβει τι κανω. Τι δουλεια κανει το παιδι; Εχει γραφειο. Ζωγραφιζει. Σχεδιαζει τιμολογια(!!). Ασχολειται με UX – UI. Γιου – τι; Τι ναι παλι αυτο; Ααααα.. designer; Τι δλδ κανεις και διακοσμησεις; Θα ρθεις να μου δειξεις τι να βαλω στον τοιχο πανω απο τον καναπε; Ναι φυσικα. Κι αυτο το σεμεδάκι πανω απο την τηλεοραση ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Οποτε ειπα να αλλαξω παλι τιτλο και να το κανω πιο ευκολο (ελεγα εγω τωρα). Digital Art Director. L O L (<- αυτο μετραει αληθεια για 3 λεξεις;) το πιασανε ολοι με τη μια. Μετα αποφασισα να το κανω ακομα πιο δυσκολο ωστε το introduction να κραταει κανα διωρο, κι ελεγα και που δουλευω. Σε ενα digital agency. Σε ενα τι; Αυτο που κανει site; Οχι; Διαφημιζει; Αααααα αυτη με την coca cola εσεις την εχετε κανει; Οχι.

Αυτη λοιπον ειναι η Σισσυ Λοκοβιτη γνωστη στα διαδικτυα και ως lokoexe που δεν μπορει να βαζει τονους οταν γραφει γιατι αποσυντονιζεται μ’ αυτο το extra κουμπακι που πρεπει να παταει και φυσικα και της αρεσει να μιλαει για τον εαυτο της σε τριτο προσωπο. Δινει μια μεγαλοπρεπεια αν θελεις.

Αυτη που της αρεσουν τα ταξιδια και εχει αποφασισει να γυρισει τον κοσμο με τον Doko που ειναι το πριν απο το Loko στο dokoloko το .com. Ωραιο site να μπειτε να το δειτε. Θα καταλαβετε και ποσο καλη ειμαι στο γραψιμο… αλλα ευτυχως ειμαι Designer και μ αγαπανε λενε στο γραφειο. Λενε. Αλλα δε με νοιαζει γιατι (ξερω που μενουν) περναω καλα και μ’ αρεσει αυτο που κανω και (ακουσατε;) τo βρισκω συναρπαστικο και μπορω να ξεπερασω πλεον το τι δεν εγινα (θρηνει το entertainment department) και να πω οτι εγω, βρηκα τι θα γινω οταν μεγαλωσω 😉 »

Αναδημοσίευση από το didee.gr

Φωτογράφιση: Ιωσήφ Αλεξιάδης