Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μεσολόγγι ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου


Με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, ξεκίνησαν οι φετινές εκδηλώσεις που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο και ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου τους δημότες υποδέχθηκαν στην πλατεία Μπότσαρη ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, ο Πρόεδρος Αναστάσιος Σκαρμούτσος και η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά, οι αντιδήμαρχοι Σπ. Καρβέλης και Γ. Καραπαπάς και ο εντεταλμένος σύμβουλος Κοινωνικών δομών Λάμπρος Σταθόπουλος, απευθύνοντας τις ευχές τους για καλές και ευτυχισμένες γιορτές.  



Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου, συνεχίσθηκαν στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο με την προβολή της ταινίας   «Μια ιστορία για τον Αη Βασίλη»,  με τη συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης και του Αθλητικού – Μορφωτικού Συλλόγου «Πνοή».
Αύριο Τρίτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα συνεχισθεί στο Ευηνοχώρι, με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία «Οδυσσέα Ελύτη».