Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Συνεχίζεται η συγκρότηση του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου - Τέσσερις νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν σήμερα


Τέσσερις νέους υποψηφίους με τον συνδυασμό του ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος. Συγκεκριμένα την συμμετοχή τους, στην παράταξη που συγκροτεί ο κ. Λύρος ανακοίνωσαν με δηλώσεις τους οι κ.κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος, δημόσιος υπάλληλος, Ορέστης Ιλαρίδης, ελεύθερος επαγγελματίας, Διονύσης Φούντας, ιδιωτικός υπάλληλος και Ελένη Ιωάννου, ιδιωτικός υπάλληλος.
Στις δηλώσεις τους αναφέρουν:



Ελένη Ιωάννου: «Η νέα γενιά δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη»
Η νέα γενιά δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη στην  προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί, για να "γυρίσει σελίδα" η περιοχή μας, το Αιτωλικό μας, ο Δήμος μας ! Στον ωραίο  αυτό αγώνα  συντάσσομαι, με θέληση για ανιδιοτελή προσφορά στο  πλευρό του άξιου, κατά τη γνώμη μου, να ηγηθεί  αυτής της  προσπάθειας , του Κώστα Λύρου.
 Ως νέος άνθρωπος, εμπνέομαι και μαζί πείθομαι, στην απόφαση - επιλογή μου, από την  ακούραστη  και ανιδιοτελή  πρωτοβουλία  του υποψήφιου και ελπίζω και εύχομαι αυριανού Δημάρχου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου!

Ορ. Ιλαρίδης – Διον. Φούντας: «Ξεκινάμε την  μας προσπάθεια  μας για ενεργό συμμετοχή  στην αυτοδιοίκηση»
Ξεκινάμε την  μας προσπάθεια  μας για ενεργό συμμετοχή  στην αυτοδιοίκηση του τόπου μας στο πλευρό του καταλληλότερου, κατά τη γνώμη μας υποψηφίου δημάρχου , του Κώστα Λύρου.
 Ως καινούριοι στα κοινά, αλλά με  ζήλο και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας  δηλώνουμε εμπνευσμένοι και προσηλωμένοι στο όραμα του Κώστα Λύρου για ένα Δήμο που  θα αξιοποιήσει   τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και  θα δώσει   ελπίδα , προοπτική ανάπτυξης και ίσες ευκαιρίες στους νέους μας.

Παναγιώτης Αντωνόπουλος: «Ο Κ. Λύρος αποτελεί εγγύηση για την επόμενη μέρα στο Δήμο μας»
Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Αντωνόπουλος Παναγιώτης Διοικητικός Υπάλληλος του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος τοπικού Διαμερίσματος Αγίου Θωμά Μεσολογγίου δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Κώστα Λύρου.
Θεωρώ ότι ο Κώστας Λύρος είναι ένας άνθρωπος από αυτούς που μπορείς να τους κοιτάξεις στα μάτια και αποτελεί εγγύηση για την επόμενη μέρα στο Δήμο μας. Ελπίζω σε μια προεκλογική περίοδο με ηρεμία όπου όλες οι παρατάξεις θα κάνουν προτάσεις για το καλό της περιοχής μας.