Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Εμπλοκή με Παπαδόπουλο στον δήμο Μεσολογγίου, αναζητά άλλη υποψηφιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ

«Στρεφόμαστε σε άλλη υποψηφιότητα για τον δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου», δήλωσε κατηγορηματικά (στη ραδιοφωνική εκπομπή του Π.Κούτσικου στον Αχελώο) ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ταφλανίδης .



Η υποψηφιότητα του Πάνου Παπαδόπουλου αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω ασυμβιβάστου και αυτό ήταν ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος που έλαβε χώρα στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με τα κομματικά στελέχη, ο διοικητής του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας δεν μπορεί να είναι υποψήφιος λόγω ασυμβιβάστου και αυτό επιβεβαίωσε η γνωμοδότηση που ζητήθηκε από τον τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος.
Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος φέρεται , παίρνοντας τον λόγο χθες, να αρνήθηκε κατηγορηματικά πως αντιμετωπίζει ασυμβίβαστο τονίζοντας πως μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος καθώς ασκεί διοίκηση σε φορέα που εδρεύει σε άλλο δήμο (εν προκειμένω στο Αγρίνιο).
Λέγεται μάλιστα πως άφησε αιχμές πως κάποιοι επιθυμούσαν εξαρχής τη στήριξη άλλου υποψηφίου και προς τούτο επικαλέστηκε διαρροές μέσω δημοσιευμάτων
Όπως και να έχει αναμένεται η εξέλιξη αυτή να προκαλέσει αναταράξεις και ανατροπές στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές του Μεσολογγίου.
Θυμίζουμε πως ο κ.Παπαδόπουλος ανακοίνωσε προσφάτως επισήμως την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία την οποία διεκδίκησε ανεπιτυχώς το 2014 έχοντας τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε επίσης δηλώσει πρόσφατα τα εξής: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα εντείνονται καθημερινά η φημολογία και η σπερμολογία ότι λόγω του ότι είμαι Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας, δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου. Εάν ρίξει όμως κανείς μια ματιά και στην προηγούμενη και στην νεότερη ρύθμιση των κωλυμάτων και ασυμβίβαστων (άρθρο 11 παρ. δ του Ν. 45555/19-7-2018, ΦΕΚ Α 133) – Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» – θα διαπιστώσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι έχω αυτό το δικαίωμα, για τον απλούστατο λόγο ότι είμαι εκλεγμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!
Με αφορμή λοιπόν τη συνεχιζόμενη αυτή τακτική διασποράς ψευδών ειδήσεων, δηλώνω ξεκάθαρα ότι: Φυσικά και έχω δικαίωμα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος! Ο νοών νοείτω.Πολύ σύντομα λοιπόν οι κομιστές ψευδών ειδήσεων»

Αναδημοσίευση από το agrinionews.gr