Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

"Προεκλογικό" ανασχηματισμό έκανε ο δήμαρχος Μεσολογγίου! Καθήκοντα αντιδημάρχου ανατέθηκαν στον Αγαθάγγελο Κότσαλο


Τον «εκλογικό» ανασχηματισμό της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου ανακοίνωσε χθες το απόγευμα το δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος κάτι για το οποίο σας είχαμε «προϊδεάσει» με σχετική ανάρτηση στην σελίδα του MessolonghiNews στο Facebook (διαβάστε εδώ) από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής «φωτογραφίζοντας» τότε και το νέο μέλος τον κ. Αγαθάγγελο Κότσαλο στον οποίο ανατέθηκαν καθήκοντα αντιδημάρχου! Ενώ εκτός αντιδημαρχιών μένει ο κ. Ανδρέας Κότσαλος…
Έτσι χθες το βράδυ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τη σύνθεση της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου μέχρι και τις εκλογές του προσεχούς Μαΐου:
«Από το Γραφείο Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι ανά τομέα αρμοδιότητας Αντιδήμαρχοι ορίζονται οι κ.κ.:Ο τ. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου Αγαθάγγελος Κότσαλος «επιστρέφει» στη δημοτική αρχή μετά την παραίτησή του για το ζήτημα της ενδεχόμενης εμπλοκής του σε κύκλωμα χορήγησης παράνομων αδειών παραμονής σε αλλοδαπούς

1)      Καραπαπάς Γεώργιος: Τεχνικών έργων, μελετών και πολεοδομικού σχεδιασμού
2)      Σταράμος Παναγιώτης: Αισθητικής αναβάθμισης, καθαριότητας και Ανάπτυξης, με χωρική ευθύνη την Δ.Ε. Αιτωλικού
3)      Σπυρίδων Καρβέλης με την ευθύνη λειτουργίας των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών
4)      Παπαδόπουλος Γεώργιος: Χωρική ευθύνη Δημοτικής ενότητας Οινιαδών
5)      Κότσαλος Αγαθάγγελος: θέματα Αγροτικής Οικονομίας, ανάπτυξης και καθημερινότητας.  
6)      Ο Δημοτικός σύμβουλος Ψιλογιάννης Σπυρίδων ορίζεται Εντεταλμένος σύμβουλος για τις μεταβιβαζόμενες αρμοδιότητες στον Αντιδήμαρχο Αγαθάγγελο Κότσαλο. Επίσης, θα προταθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και πολιτισμού.
 Επίσης ορίζεται ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών αναγκών του Αυτοτελούς  Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού ο κ. Λάμπρος Σταθόπουλος.
Σε προσεχές δημοτικό συμβούλιο, θα προταθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα τεθούν επικεφαλής των Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Επίσης, θα γνωστοποιηθεί και ο ορισμός των λοιπών Εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων.»