Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Χρ. Σμπόρας και Βασ. Στέφου - Ξεσφίγγη οι νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Κ. Λύρου


Δυο ακόμη νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό που συγκροτεί ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.
Πρόκειται για τον Χρίστο Σμπόρα, πτυχιούχο μαγειρικής τέχνης στο τομέα γεωπονίας τροφίμων και περιβάλλοντος και την Βασιλική Στέφου-Ξεσφίγγη, πτυχιούχο Ψυχολογίας Πανεπιστήμιο Πάντοβας (Padova) Ιταλίας οι οποίοι έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:
Χρίστος Σπόρας: «Εμείς οι νέοι να δείξουμε πρόθεση και διάθεση για ένα καλύτερο αύριο»
Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ το παρόν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα για την αξιοποίηση του δήμου μας με τις γνώσεις και την εμπειρία του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστα Λύρου.
Πρέπει εμείς οι νέοι να δείξουμε έμπρακτα την καλή πρόθεση και διάθεση για ένα καλύτερο αύριο. Πρέπει να δώσουμε ότι καλύτερο για να ξεκολλήσει ο τόπος από αυτό το τέλμα που μας έχουν φέρει. Γίνομαι και εγώ λοιπόν συνεπιβάτης στο όνειρο του κ.Κώστα Λύρου ώστε να βάλω το λιθαράκι μου για την πραγματοποίηση του!

Βασιλική Στέφου-Ξεσφίγγη: «Σκοπός μας να υπηρετήσουμε το συμφέρον του τόπου μας»
Έχοντας μεγαλώσει στο Αιτωλικό και  ζώντας τα παραγωγικά μου χρόνια στο τόπο μας  γνωρίζω και βιώνω τα προβλήματα του και την αγωνία ειδικά των νέων ανθρώπων .
Εκείνο όμως που δεν γνώριζα ήταν το πως θα μπορούσα να βοηθήσω .
Και τι ποιο άμεσο και ειλικρινές από το να δεχθώ την πρόταση του κ. Κώστα Λυρου ,να συμμετάσχω στον συνδυασμό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές .
Ο σκοπός είναι ένας και δεν είναι άλλος από το να υπηρετήσουμε το συμφέρον του τόπου μας .