Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Με διάκριση η συμμετοχή της Διεπιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Ημέρας της ΕΨΥΠΕΑ στο2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας


Το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, με τη συμμετοχή περίπου 1000 συνέδρων. Τα μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Ημέρας της ΕΨΥΠΕΑ, Δρ. Αγγελική Κωτσοπούλου, Κατερίνα Γυφτογιάννη, Μαρία Γυφτογιάννη και Αντιγόνη Τρούπου, συμμετείχαν ως προσκεκλημένες ομιλήτριες στις εργασίες του συνεδρίου με δύο προφορικές ανακοινώσεις και ένα Workshop.


Η Δρ. Α. Κωτσοπούλου ανέπτυξε τη χρήση της Μεθόδου ¨Touch & Say¨στη Λογοθεραπεία. Οι κ.κ Γυφτογιάννη Κ., Γυφτογιάννη Μ., Τρούπου Α. πραγματοποίησαν Διαδραστικό Εργαστήρι (Workshop) στους συνέδρους διάρκειας δύο ωρών με θέμα ¨Ανακαλύπτοντας τις Δυσκολίες Σίτισης των παιδιών με ΔΑΦ ¨. Επίσης, παρουσίασαν την έρευνά τους με θέμα: ¨Η ύπαρξη αυτιστικού φαινότυπου μητέρων παιδιών με ΔΑΦ σχετίζεται με τις διατροφικές συνήθειες και την εικόνα σώματος;¨. Η συγκεκριμένη εργασία έλαβε τιμητική διάκριση με το 2ο Βραβείο Καλύτερης Προφορικής Ανακοίνωσης.

Τα Μέλη της Δ.Ο. της ΕΨΥΠΕΑ ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) για την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στις εργασίες του συνεδρίου.