Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Ν. Φαρμάκης: "Καθημερινός αγώνας για την προκοπή και τη διεκδίκηση των στόχων της Δυτικής Ελλάδας" - Την Βασιλόπιτα των εργαζομένων της Περιφέρειας στην Αιτωλοακαρνανία "έκοψε" ο Περιφερειάρχης


Τις ευχές του προς τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Περιφέρειας στην Αιτωλοακαρνανία  για μία χρονιά με προσωπική και οικογενειακή υγεία και χαρά, αλλά και με επιτυχίες στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, στην υπηρεσία των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας χθες, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι και την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Κοσμάς. χαιρετισμούς απηύθυναν, ο ίδιος ο Μητροπολίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, καθώς επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες, Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Λάμπρος Δημητρογιάννης, αλλά και οι περιφερειακοί  σύμβουλοι Αιτωλοακαρνανίας με παρατάξεις της μειοψηφίας, Γιάννης Λύτρας, Ντίνα Κατσαρή, Χρήστος Κωστακόπουλος και Κώστας Κούστας, ενώ παρέστησαν επίσης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Κοντογιάννης, Αμαλία Βούλγαρη και Μιχάλης Γούδας.

«Έχουμε ταχθεί στην υπηρεσία των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας και αυτός είναι ο καθημερινός στόχος όλων μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης στον σύντομο χαιρετισμό του, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας. Τέλος, πρόσθεσε: «Θέλω να είστε βέβαιοι, όπως και το σύνολο των συμπολιτών μας, ότι ο καθημερινός αγώνας αυτής της περιφερειακής Αρχής αφορά την προκοπή του τόπου μας και τη διεκδίκηση όλων των στόχων που εκκρεμούν επί χρόνια. Δεν θα ακυρώσουμε ποτέ τις στοχεύσεις μας και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανέναν, να ακυρώσει τις υποχρεώσεις του έναντι της Δυτικής Ελλάδας».   

Η Αντιπεριφερειάρχης Μ. Σαλμά 


Ο αντιπεριφερειάρχης Π. Σακελλαρόπουλος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λ. Δημητρογιάννης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαυρομμάτης

Ο περ. σύμβουλος Γ. Λύτρας

Ο περ. σύμβουλος Κ. Κούστας

Η περ. σύμβουλος Κ. Κατσαρή 

Ο περ. σύμβουλος Χρ. Κωστακόπουλος