Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΟΙΝΙΑΔΟΜΑΧΙΕΣ


«Τροφή» για δημιουργία σεναρίων έδωσε η τοποθέτηση του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου, Αγαθάγγελου Κότσαλου στην πρόσφατη συζήτηση του προϋπολογισμού του δήμου. Μια τοποθέτηση που είχε τα χαρακτηριστικά της εμπεριστατωμένης γνώσης του θέματος, θέτοντας ταυτόχρονα κατευθυντήριους άξονες για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου.
Πολλοί όμως εξέλαβαν την τοποθέτηση αυτή «ως μεγάλη μάχη και σκληρό πόκερ εντός της παράταξης του πρώην δημάρχου Νίκου Καραπάνου για το ποιος θα γίνει «ΟΙΝΙΑΔΑΡΧΗΣ», μεταξύ των κ.κ. Α. Κότσαλου και Κ. Δαουτίδη».

Κώστας Δαουτίδης


Αγαθάγγελος Κότσαλος
Οι ίδιοι παρατηρητές των δημοτικών δρώμενων υποστηρίζουν ότι «αφενός ότι ότι η τοποθέτηση Κότσαλου δεν ήταν άκρως επικριτική για τη δημοτική αρχή και αφετέρου το ύφος της προκάλεσε έκπληξη για τους χαμηλούς τόνους», ταυτόχρονα εκτίμησαν «ότι ο Κώστας Δαουτίδης ενοχλήθηκε από την συγκεκριμένη τοποθέτηση».
Γεγονός πάντως είναι ότι στους κόλπους της παράταξης του πρώην δημάρχου τουλάχιστον στην περιοχή των Οινιαδών είναι σε εξέλιξη «άτυπη» μονομαχία για τα «πρωτεία» με άγνωστο αποτέλεσμα…

Α.Α.Σ.