Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Με τη νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου συναντήθηκε ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος


Συνάντηση εργασίας με τη νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου πραγματοποίησε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου.
Κατά την συνάντηση ο κ. Αναγνωστόπουλος ενημερώθηκε από τη νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου, για μια σειρά από θέματα που άπτονται των δραστηριοτήτων του φορέα.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου για την επίσκεψη τους, επισημαίνοντας ότι το Εργατικό Κέντρο αποτελεί ίσως τον πιο ζωντανό παραγωγικό φορέα της περιοχής.
«Υπάρχουν πολλά και χρόνια προβλήματα στην περιοχή του Μεσολογγίου για τη λύση των οποίων απαιτείται προγραμματισμός και κυρίως συστράτευση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της πόλης.
Μόνο με τη δημιουργία σχέσεων συνεργασίας με το Εργατικό Κέντρο αλλά και άλλους φορείς της περιοχής θα μπορέσουμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα.
Παράλληλα ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποδείξει ότι δεν λειτουργούμε με στεγανά.
Συνεργαζόμαστε με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας μακριά όμως από μικροπολιτικές ή μικροκομματικές ή προσωπικές σκοπιμότητες.
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε στους πολίτες του Μεσολογγίου ένα συγκεκριμένο πλαίσιο κοινής δράσης και κοινών πρωτοβουλιών με το Εργατικό Κέντρο.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης»
κατέληξε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος μετά το τέλος της συνάντησης.