Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Ο Βασίλης Τσιατούρας νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ



Τον αντιστράτηγο Βασίλη Τσιατούρα επέλεξε το ΚΥΣΕΑ για τη θέση του νέου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στη σημερινή του συνεδρίαση.
Ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους επιχειρησιακούς αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και γι’ αυτό άλλωστε το προσωνύμιο του έλληνα «Κάλαχαν» που του αποδίδεται.
Αναφορικά με το νομό Αιτωλοακαρνανίας, ο Βασίλης Τσιατούρας πρόπερσι είχε διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στη συνολική διαχείριση της στυγερής δολοφονίας των 5 κυνηγών στο Αγρίνιο, ενώ από τις διάφορες θέσεις που υπηρέτησε έχει συνεργασθεί με επιτυχία με πολλά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν στο νομό/
Κατά συνέπεια ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είναι γνώστης των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν οι τοπικές αστυνομικές διευθύνσεις Μεσολογγίου και Αγρινίου τόσο σε επίπεδο διοικητικής μέριμνας(κτηριακές εγκαταστάσεις Μεσολογγίου, ελλείψεις προσωπικού κλπ.) όσο και σε επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας.
Σ
τη επάνω Φώτο ο Βασίλης Τσιατούρας ανακοινώνει έξω από το Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας την εξιχνίαση της ομαδικής δολοφονίας των πέντε κυνηγών και στην κάτω Φώτο με τους Δημήτρη Μπουλούκο υποστράτηγο και Γιάννη Γιαννόπουλο αστυνομικό διευθυντή παρουσιάζουν στους δημοσιογράφους όλες τις πτυχές της δολοφονίας πρόπερσι το Νοέμβριο που είχε αναστατώσει το πανελλήνιο.