Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008

"Το πλοίο των τρελών" έδεσε στο Μεσολόγγι και πάλι ύστερα από 12 χρόνιαΟ διεθνής θίασος "Ship of Fools" θα δώσει στο Λιμάνι του Μεσολογγίου τρεις παραστάσεις στις 22, 23 και 24 Αυγούστου στις 9 το βράδυ με το έργο "Ιάσων - Η μαγική αναζήτηση".
Πρόκειται για μια κωμωδία για όλη την οικογένεια. Τιμή εισόδου 10€ για τους μεγάλους και 5€ για τα παιδιά.
Το Πλοίο των Τρελών είναι ένα ενενηντάχρονο πλοίο, που συνεχίζει τη θαυμαστή και πανάρχαιη παράδοση των πλανόδιων κωμικών μπουλουκιών.
Πρόκειται για μια καλλιτεχνική οικογένεια από διαφορετικές χώρες, που είναι αφιερωμένη στην Τέχνη και στη Θάλασσα. Το ταξίδι τους σε όλο τον κόσμο αποτελεί ένα αδιάκοπο προσκύνημα που δοξάζει τη Μωρία. Το πάθος τους είναι το κωμικό θέατρο.
Το πλοίο έχει μεταβληθεί σε ένα παράλογο, πλεούμενο γλυπτό που λειτουργεί ως μέσο μεταφοράς, κατοικία και κουζίνα, εργαστήριο κοστουμιών και ταινιών και σαν σκηνή για τα θεάματά.
Το 2008 παρουσιάζουν το “Ιασωνας”, μια κωμωδία με έναν τόνο φαρσικό και μουσικό που συνδυάζει κωμέδια ντελ' άρτε, θέατρο αντικειμένων και σκιών, μιούζικ χωλ και οπερέττα, στο φόντο του λιμανιού του Μεσολογγίου.
Περισσότερα για την παράσταση εδώ