Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

“Ήμασταν το 25ο Μεσολογγίτικο Καρναβάλι και μόλις τελειώσαμε!!”

Με την παραπάνω φράση έγινε η αποφώνηση του 25ου Μεσολογγίτικου Καρναβαλιού το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης.
Το πρόγραμμα του τελευταίου διήμερου του φετινού καρναβαλιού περιελάμβανε την καθιερωμένη Καλλιτεχνική Παρουσίαση – Παντομίμα το βράδυ του Σαββάτου και την μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση των τελευταίων χρόνων το απόγευμα της Κυριακής στην οποία μετείχαν 9 πληρώματα, 6 άρματα με πάνω από 800 μέλη.
Περισσότεροι από 3000 θεατές απόλαυσαν τη μεγαλειώδη αυτή παρέλαση στην οποία τα πληρώματα με πρωτότυπες και πολύχρωμες στολές, με έξυπνα, χειροποίητα άρματα αλλά και με πολύ κέφι δημιούργησαν πρωτόγνωρο σκηνικό χαρά.
Μετά το τέλος της παρέλασης στην εξέδρα στην κεντρική πλατεία υπό τους ρυθμούς ελληνικής και ξένης μουσική τα πληρώματα παρουσίασαν τα χορευτικά τους και λίγο μετά της 11 το βράδυ ένα show πυροτεχνημάτων φώτισε τον Μεσολογγίτικο ουρανό και ο καρνάβαλος παραδόθηκε στην πυρά με τα πληρώματα και πλήθος κόσμου να χορεύουν γύρω του.
Η γιορτή συνεχίστηκε στα club της πόλης, όπου το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ως MessolonghiNews συγχαίρουμε τα μέλη του Συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγίου για την πετυχημένη διοργάνωση του 25ου Μεσολογγίτικου Καρναβαλιού μιας και είχαν εξολοκλήρου την ευθύνη της διοργάνωσης.