Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Πρωταθλήτρια ή ομάδα βόλεϊ του ΤΕΙ Μεσολογγίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Έληξε η Α΄ φάση του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου, για τα αθλήματα του Μπάσκετ και βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών το διήμερο 18-19/3/2009 .
Το Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα διεξάγεται κάθε χρόνο και οι νικητές της Α΄ φάσης οδηγούνται στους οκτώ και βέβαια στα τελικά του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος .
Η ομάδα Βόλεϊ αγοριών του Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου είναι για συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια της Ά φάσης, αφού κατάφερε να νικήσει με 3-0 σετ την ομάδα του Τ.Ε.Ι Ηπείρου καθώς και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με το ίδιο σκορ .
Τα σετ με το Τ.Ε.Ι Ηπείρου ήταν ( 25 - 10 ,25 -9 ,25-19 ) ενώ στον τελικό με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ήταν ( 25- 11 , 25-14 , 25 -23 ).
Καλύτερη και αποτελεσματικότερη την ομάδα του Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου έδειξε ότι από την αρχή έλεγχε απόλυτα και τους δύο αγώνες.
Με σημαντική την αγωνιστική προσφορά των πανύψηλων κεντρικών Μπλοκέρ Καϋμενάκη και Παλιάτσα που τελείωσαν όλες τις μπάλες από το κέντρο ,μπλόκαραν αποτελεσματικά τις επιθέσεις των αντιπάλων ,και την άριστη υποδοχή των ακραίων επιθετικών Σιάρκου -Γιωτάκη , και με Λίμπερο το Χυτήρη η δουλειά του Πασσαδόρου Σπανού ήταν περίπατος .
Διακρίθηκαν οι Σιάρκος Φίλιππος ,Καϋμενάκης Φίλιππος , Παλιάτσας Θανάσης και Γιωτάκης Νίκος , ενώ σημαντική προσφορά είχαν οι : Παλιούρας Δημ , Χυτήρης Νικ. (Λίμπερο)., Σπανός Σπύρος.

Στη Φωτό: όρθιοι :( Κ. Κούστας προπονητής ) Παλιούρας Δημ., Παλιάτσας Θανάσης, Καϋμενάκης Φίλιππας , Σπανός Σπύρος, Παπαθανασίου Κώστας
Καθήμενοι :Γιανησόπουλος Φραγκίσκος, Νικολάου Γιώργος ,Χυτήρης, Νίκος Γιωτάκης Νίκος ,Σιάρκος Φίλιππας, ενώ απουσίασαν την 2η ημέρα των αγώνων οι Λούντζης Νίκος και Μαργαρίτης Απόστολος λόγω τραυματισμού .
Πρέπει να σημειωθεί επίσης η άκοπη , καθοριστική παρουσία και στήριξη που παρείχε σε όλη την διοργάνωση ή Διευθύντρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών κ΄ Φυσικής Αγωγής Θεοδώρα Ρουπάκη .