Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Από τη Ναύπακτο ξεκίνησε την περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία ο Χρ. Μαρκογιαννάκης

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών, για δύο πολύ σημαντικά για τη Ναύπακτο ζητήματα, αναφέρθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Χρήστος Μαρκογιαννάκης, κατά την επίσκεψή του στο Γραφείο του Δημάρχου Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση.
Ειδικότερα τόνισε ότι τα νέα κτίρια της Αστυνομίας και Τροχαίας, όσο και της Πυροσβεστικής στη Ναύπακτο, που αποτελούν ένα πάγιο αίτημα των ανθρώπων που καθημερινά αγωνίζονται για να υπηρετούν και να προστατεύουν τον πολίτη, ήδη έχουν ενταχθεί σε ΣΔΙΤ και πολύ σύντομα οι υπηρεσίες αυτές αποκτούν σύγχρονα και λειτουργικά κτίρια, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους.
«Ενισχύουμε το ανθρώπινο δυναμικό και δημιουργούμε τις αναγκαίες υποδομές, τόσο για την Αστυνομία όσο και για την Πυροσβεστική στη Ναύπακτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναπληρωτής Υπουργός. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στην πορεία ανάπτυξης της Ναυπάκτου τα τελευταία χρόνια.
«Η παρουσία σήμερα του κ. Μαρκογιαννάκη αποδεικνύει το ειλικρινές και έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τη Ναύπακτο, τόσο ο κ. Μαρκογογιαννάκης, όσο και συνολικά η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣΔΔΑ», ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ. Όπως χαρακτηριστικά είπε «Η Δημοτική Αρχή με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, προγραμματισμό και σχέδιο, αλλά και συνεχείς και επίπονες προσπάθειες αντιμετωπίζει τα σοβαρά προβλήματα για την πόλη μας. Και αυτό είναι κάτι που οι πολίτες καθημερινά το διαπιστώνουν γι’ αυτό και στηρίζουν την προσπάθειά μας».
Ο Αναπληρωτής ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. επισκέφθηκε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Ναυπάκτου, για να ενημερωθεί από κοντά για τα ζητήματα που αφορούν την καλλίτερη λειτουργία των συγκεκριμένων υπηρεσιών.
Το Χρήστο Μαρκογιαννάκη συνόδευαν κατά την επίσκεψή του στη Ναύπακτο, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Βασίλης Τσιατούρας και ο Αρχηγός της Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Θανάσης Κοντοκώστας.
Να σημειωθεί ότι η ηγεσία του τομέα δημόσιας τάξης του ΥΠΕΣΔΑ θα πραγματοποίσεις επισκέψεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.