Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Συνεχίζεται η έκθεση τέχνης «Εικαστική οδός: Ιόνιο» στην μαγευτική Πάλαιρο



Μετά την επιτυχία που σημείωσε η έκθεση Τέχνης «Εικαστική οδός: Ιόνιο», στο ξενοδοχείο Thalassa Hotel & Spa στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, αποφασίστηκε η συνέχισή της για όλο τον Αύγουστο με μια νέα σειρά εικαστικά έργα.  Έτσι, ως τις 31 Ιουλίου οι φιλότεχνοι μπορούν να απολαύσουν τα έργα της πρώτης σειράς, ενώ από 1η Αυγούστου, τα έργα θα αντικατασταθούν με νέα.
Στόχος της έκθεσης, για τη διοργανώτρια SxS Fine Art Coordinators, είναι να προβάλλει τη σύγχρονη Ελληνική εικαστική δημιουργία τόσο στους φιλότεχνους της περιοχής, όσο και στους ξένους τουρίστες.  Τα έργα που παρουσιάζονται είναι μικρών διαστάσεων στην πλειοψηφία τους και πολύ προσιτά, με θεματολογία εμπνευσμένη από τις εικόνες της περιοχής.



Το 4 αστέρων και 56 άνετων δωματίων ξενοδοχείο Thalassa Hotel & Spa βρίσκεται στην Πάλαιρο, διάσημο αρχαίο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, απέναντι από τη Λευκάδα.  Χτισμένο σε μια ιδανική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης στους επισκέπτες του.
Συνδυάστε λοιπόν μερικές τέτοιες στιγμές χαλάρωσης σε ένα όμορφο περιβάλλον, με την επίσκεψη σε μια έκθεση έργων Τέχνης που σίγουρα θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον.
Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Μάρθα Βασιλειάδου, Ζακλίν Δελασούδα, Κορίννα, Φυλακτή Ζαχαριουδάκη, Patrick Immer, Στυλιανός Πιπερίδης, Μελίτα Ρογκντ, Avntadil Topuria, Αλέκος Τσαμάτης, Αννίτα Φαφούτη.