Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Στο δίκτυο της Newsplus το Messolonghinews


Η Newsplus (www.newsplus.gr), όντας το νο1 ειδησεογραφικό portal στον ευρύτερο χώρο της Δυτικής Ελλάδας, προχώρησε στη δημιουργία ενός δικτύου αποκλειστικής συνεργασίας με ιστοσελίδες ειδησεογραφικού περιεχομένου από ολόκληρο το δυτικό κομμάτι της χώρας.
Κάθε ένα από τα portals αυτά, αποτελούν σημείο αναφοράς στη διαδικτυακή ενημέρωση της περιοχής στην οποία δραστηριοποιούνται και παράλληλα στο σύνολό τους, έχουν κοινές στοχεύσεις και χαρακτηριστικά με αυτά που από την αρχή της πορείας έθεσε ως απαράβατες αρχές της η Newsplus.
Ο στόχος της υλοποίησης του συγκεκριμένου δικτύου είναι πολύπλευρος. Πρωταρχική επιδίωξη είναι η περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων στους χρήστες μας υπηρεσιών στο ειδησεογραφικό κομμάτι. Οι συγκεκριμένες συνεργασίες θα επιτρέψουν την ακόμα πιο άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα νέα σε ολόκληρη την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Παράλληλα, έχοντας ως πυξίδα την προσπάθεια για δημιουργία συνεργιών –ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία- το δίκτυο συνεργασιών θα επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε άλλους τομείς πέραν του ειδησεογραφικού, όπως πχ το εμπορικό κομμάτι.
Αναλυτικά, τα portals τα οποία –μέχρι στιγμής- συμμετέχουν στο δίκτυο συνεργασίας της Newsplus, είναι τα ακόλουθα (αλφαβητική σειρά παράθεσης):



Agriniopress (www.agriniopress.gr)
Enaigeira (www.enaigeira.blogspot.com)
Epirus24 (www.epirus24.gr)
Gnomiartas (www.gnomiartas.gr)
Ionianpress (www.ionianpress.gr)
Messolonghinews (www.messolonghinews.gr)
Mylefkada (www.mylefkada.gr)
Patrisnews (www.patrisnews.com)