Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο Ανδρέας Μαργέλης επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας στην ΑΕΜ


Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου μετά από συζήτηση που είχε με τον έμπειρο τεχνικό Ανδρέα Μαργέλη ανακοίνωσε την συνεργασία μαζί του, ως προπονητή του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο νέος τεχνικός της ΑΕΜ θεωρείται από τους πιο καταξιωμένους προπονητές της Αιτωλοακαρνανίας και καλός «γνώστης» της κατηγορίας, ενώ είναι «γέννημα – θρέμμα» της ΑΕΜ αφού για χρόνια ήταν βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας και στη συνέχεια κατά περιόδους έχει διατελέσει και πάλι προπονητής της.
«Ο Ανδρέας Μαργέλης είναι ένας άνθρωπος  του ποδοσφαίρου και η ομάδα μας στοχεύει μαζί του να παρουσιάσει ένα όμορφο ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα» σημειώνεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση του ΔΣ της ΑΕΜ.
Πέρα όμως των όποιων ικανοτήτων του νέου τεχνικού,  βασικό κριτήριο για την επιλογή του κ. Μαργέλη για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΜ αποτέλεσε το γεγονός ότι έχει εργαστεί και στην ΑΕΜ και στο ΓΟΜ και έτσι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας.



Ερωτηματικά τέλος προκαλούν στην πλειοψηφία των φιλάθλων αλλά και της διοίκησης δημοσιεύματα σε μεγάλο αθλητικό sites σχολίου περί δυσαρέσκειας για την επιλογή του κ. Μαργέλη αφού στο προσκήνιο κανείς δεν αμφισβήτησε την επιλογή… (διαβάστε εδώ)