Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Στις 6 Ιουλίου 2013 η συνάντηση των αποφοίτων του 1988 από τα λύκεια του ΜεσολογγίουΜε επιτυχία και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/5 το βράδυ,  συνάντηση Αποφοίτων '88, τόσο του 1ου όσο και του 2ου Λυκείου Μεσολογγίου. Η παρέα συναντήθηκε αρχικά για φαγητό στο εστιατόριο του Θωμά Κοντογιώργου στην Τουρλίδα και συνέχισε για ποτό στο καφενείο Μαλαβέτα. Παρόντες οι Θωμάς Κοντογιώργος, Χρήστος Κουτρουμάνης, Διονύσης Μούρκας, Φραντζέσκα Ιωαννίδη, Πάνος Μανιώτης, Ξένια Ευαγγελινού, Ρένα Μπέλλα, Βάσω Πατίλη, Ασπασία Ξηρού, Πάνος Ξανθόπουλος, Νίκος Λάντος, Δημήτρης Μαλαβετας, Μαριλυ Λιβιέρη. 
Λόγω απουσιών,το ραντεβού ανανεώθηκε για το Σάββατο 6 Ιουλίου με την υπόσχεση μεγαλύτερης συμμετοχής συμμαθητών και καθηγητών της τότε εποχής.Την παρέα τίμησαν με την παρουσία τους αν και δεν ανήκαν στους Αποφοίτους '88 η Κατερινα Γερασίμου, Νίκος Λιούμης, Κική Παπαθεοδώρου και Νίκος Κουμπουλής. 
Οι λαμπρές παρουσίες και οι υποσχόμενες συμμετοχές, δίνουν έναν άλλο ''αέρα'' στην πόλη μας καθώς το ομαδικό πνεύμα γεννά νέες ιδέες!!!!

Φ.Ι.