Σάββατο 11 Μαΐου 2013

«Μαλλιά κουβάρια» έκανε η ΑΘΗΝΑ τη ΝΟΔΕ της ΝΔ...


«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν μεταξύ τους μέλη της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου στο Μεσολόγγι.
Αφορμή, της αντιπαράθεσης, η στάση του οργάνου στο ζήτημα του σχεδίου ΑΘΗΝΑ καθώς και σε μια σειρά άλλων ζητημάτων, ήσσονος σημασίας, όπως η συγκρότηση της Λιμενικής Επιτροπής.
Στην συνεδρίαση που συμμετείχαν τα 11 από τα 16 μέλη, του οργάνου κατατέθηκε πρόταση, για ομαδική παραίτηση των μελών της ΝΟΔΕ, σε ένδειξη έμπρακτης διαμαρτυρίας, για τις τελικές αποφάσεις του σχεδίου ΑΘΗΝΑ, χωρίς αυτή, όμως, να γίνει αποδεκτή. Η πρόταση σύμφωνα με πληροφορίες μας κατατέθηκε από τον κ. Σπύρο Καρβέλη και υιοθετήθηκε μόνο από τους κ.κ. Βασίλη Καρδακά και Αλέξανδρο Τσακαλογιάννη.



Στη συνέχεια της συνεδρίασης μια αποστροφή, ότι η πρόταση για παραίτηση έχει ως αιτία τη συγκρότηση της Λιμενικής Επιτροπής, «άναψε τα αίματα» και λίγο έλειψε «να έρθουν στα χέρια» τα μέλη της ΝΟΔΕ… με μέλος της ΝΟΔΕ να αποκαλεί, σύμφωνα με πληροφορίες μας, όσους δεν ήθελαν να παραιτηθούν, "τενεκέδες ξεγάνωτους", "κότες" !!! κλπ.

Τελικά, γεγονός είναι ότι τα μέλη της ΝΟΔΕ δεν τόλμησαν να κάνουν την υπέρβαση…, δηλαδή, να υποβάλουν την παραίτησή τους…