Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Κηδεύτηκε σήμερα στο Αγρίνιο η τραγική μάνα


Με ένα γιατί να κρέμεται από τα χείλη όλων και μέσα σε βαρύ κλίμα  τελέστηκε στο Αγρίνιο σήμερα το μεσημέρι η κηδεία της 51χρονης εκπαιδευτικού που χθες τα ξημερώματα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του ίδιου του γιου της στην οδό Ιωνίας, στην Δ.Κ. του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.
Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου παρουσία πλήθους κόσμου, πολλών συναδέλφων αλλά και ατόμων που γνώρισαν την γυναίκα σαν εκπαιδευτικό, σαν γειτόνισσα, σαν φίλη.
Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος της και ο μεγαλύτερος γιός της που σπουδάζει στο εξωτερικό και που επέστρεψε επσυσμένα μετά την τραγωδία,  που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός της δολοφονίας  της συζύγου και μητέρας, από τα χέρια του ίδιου του παιδιού της.



Στο μεταξύ από χθες πλήθος είναι τα ερωτηματικά , στον κάθε πολίτη που έμαθε για το περιστατικό, που αναφύονται σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του ανήλικου δράστη και το κάτω από ποιές συνθήκες έφτασε στο  έγκλημα. Είναι δεδομένο πως απαιτείται η  παρακολούθηση του νεαρού από ειδικούς, ώστε να εξαχθει κάποιο συμπέρασμα και για την πρότερη κατάσταση του, που όπως όλα δείχνουν ήταν επιβαρυμένη, με αποτέλεσμα η πίεση των εξετάσεων να προκαλέσει το πρωτοφανές αυτό ξέσπασμα με θύμα την ίδια του την μητέρα.

Αναδημοσίευση από το Agriniopress.gr