Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για την εκλογική περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας είναι ο Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος του Ηλία, Αγρότης - Ηλεκτροτεχνίτης με καταγωγή από τα Βλυζιανά Ξηρομέρου, έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Εκλεγμένος Βουλευτής της Χρυσής Αυγής από το Μάιο του 2012. Είναι Τομεάρχης Αγροτικής πολιτικής του Κινήματος.

Η λίστα των υποψηφίων βουλευτών συμπληρώνεται από τους:

Γιολδάση Νίκη του Φωτίου, αγρότισσα. Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι απόφοιτη Γενικού Λυκείου, ζει μόνιμα στις Φυτείες Ξηρομέρου και ασχολείται με αγροτικές καλλιέργειες. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Καραπάνο και έχουν ένα γιο 9 ετών. Συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 καθώς και στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2014.

Τσώλου Αθηνά του Κωνσταντίνου, λογίστρια. Γεννήθηκε στην Κατούνα Ξηρομέρου, είναι έγγαμη και κατοικεί μόνιμα στο Αγρίνιο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, εργάζεται ως λογίστρια και κατά το παρελθόν έχει απασχοληθεί και ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων στη λογιστική. Συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015






Βασκαντήρας Κωνσταντίνος του Κίμωνα, αγροτοκτηνοτρόφος. Γεννήθηκε στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας και αποφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Βελλάς Ιωαννίνων. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Συμμετέχει στο πενταμελές της Τοπικής Οργάνωσης Ι.Π. Μεσολογγίου.

Κοτσαντώνης Ευάγγελος του Βασιλείου, βιοτέχνης-ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε στη Ματαράγκα Αγρινίου, είναι απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου και διατηρεί ιδιωτική επιχείρηση. Παράλληλα, δραστηριοποιείτε στην βιολογική καλλιέργεια αρωματικών φυτών και βοτάνων και την εμπορεία αυτών. Είναι έγγαμος κι έχει δύο παιδιά. Είναι οργανωμένος στο Λαϊκό Σύνδεσμο και υπεύθυνος του Οργανωτικού Πυρήνα Μακρυνείας.

Στην "τιμητική" θέση του ψηφοδελτίου ο Ψυχογιός Γεώργιος του Ευαγγέλου, ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και κατοικεί μόνιμα στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Βόνιτσας με πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού. Η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκίνησε από το 2002 έως και σήμερα, στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών. Είναι εκ των υπευθύνων του Οργανωτικού Πυρήνα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτ