Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ικανοποιητική συμμετοχή στην "πρώτη" ανοιχτή συνέλευση της Λαϊκης Ενότητας στο Μεσολόγγι

Χθες Πέμπτη έγινε ανοιχτή συνέλευση της "Λαϊκής Ενότητας" στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΄΄ΘΕΟΞΕΝΙΑ ΄΄ με την συμμετοχή άρκετών φίλων και μελών της ΛΑ.Ε. στο Μεσολόγγι παρουσία υποψήφιων βουλευτών του κόμματος.

Ακούστηκαν απόψεις για το εγχείρημα του Μετώπου,όπως, "οτι η ΛΑΕ δεν είναι σημαία ευκαιρίας αλλά ένα πραγματικό λαΪκό κίνημα με πρωτοβουλίες αυτοοργάνωσης,είναι η δύναμη των αδύναμων, είναι η φωνή εκείνων που δεν έχουν φωνή, είναι η συμμαχία των ανέργων, της αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων, των μικρομεσαίων των ανθρώπων του πολιτισμού , της διανόησης που συγκροτείται σε κοινή προσπάθεια για να αλλάξει δρόμο η κοινωνία" .

 

Επίσης τονίστηκε ότι η ΛΑ.Ε.: "Είναι η ελπίδα της νεολαίας , είναι το μεγάλο ΟΧΙ ενάντια στην εξαθλίωση και τα μνημόνια, είναι η συστράτευση με ανιδιοτέλεια,συνέπεια και αξιοπιστία στον αγώνα που θα νικήσει το φόβο και την υποταγή στους Ευρωγερμανούς και ντόπιους ολιγάρχες που εκποιούν τον πλούτο της χώρας μας που θα αντισταθεί στην μνημονιακή κυβέρνηση με κινηματικούς αγώνες το επόμενο διάστημα".

Συζητήθηκαν και οργανώθηκε η παραπέρα εκλογική δράση και παρουσία του κοπμματός στην περιοχή μέχρι τις εκλογές.