Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Θύμιος Δρόσος επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Ναυπάκτιος εκπαιδευτικός  Θύμιος Δρόσος είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», στην Αιτωλοακαρνανία. Ο κ. Δρόσος στις εκλογές του Ιανουαρίου ήταν υποψήφιος και πάλι με τους ΑΝΕΛ συμμετέχοντας στο  ψηφοδέλτιο επικρατείας, ενώ στο παρελθόν ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, ενώ είχε εκλεγεί και νομαρχιακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας το 2006.
Σε γραπτή του δήλωση για την υποψηφιότητά του σημειώνει:
«Στις εκλογές του Ιανουαρίου, συνεργάστηκα εκλογικά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, συμμετέχοντας στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Πάνου Καμμένου, να ηγηθώ ως πρώτος μεταξύ ίσων, του ψηφοδελτίου μάχης των ΑΝΕΛ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.



Εκφράζω την πεποίθηση, ότι οι πολίτες, με την ψήφο τους, θα δώσουν τη δυνατότητα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, να αποτελέσουν εγγύηση σταθερότητας και δύναμη ευθύνης στον αγώνα κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, και στην εθνική προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή».
Τέλος η λίστα των υποψηφίων βουλευτών των ΑΝΕΛ στην Αιτωλοακαρνανία έχει ως εξής:
ΔΡΟΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Βασιλείου
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου
ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Αποστόλου
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Κωνσταντίνου
ΜΠΟΥΡΧΑ ΟΥΡΑΝΙΑ του Ζώη
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του Νικολάου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ του Πέτρου
ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΣΥΜΕΩΝ του Δημητρίου